Mátészalkai Szakképzési Centrum

Akadálymentes verzió

Akadálymentesített oldal

MSzC Bethlen Nyírbátor

MSzC Budai Nagykálló

MSzC Déri Mátészalka

MSzC Gépészeti Mátészalka

MSzC Kállay Nagykálló

Facebook

Kövess minket a Facebookon is

GINOP-6.1.3-17-2018-00006 - Idegen nyelvi készségek fejlesztése Mátészalka és vonzáskörzetében élő lakosság körében

Projekt kedvezményezett neve: Mátészalkai Szakképzési Centrum

A projekt kezdő dátuma: 2019.01.01.

A projekt fizikai befejezése: 2022.03.31.

Támogatási összeg: 107.994.535.- Ft

Támogatás mértéke: 100%-ban vissza nem térítendő támogatás

A projekt elszámolható összköltsége: 107.994.535.- Ft

A konstrukció célja: a magyarországi lakosság minél nagyobb aránya vegyen részt idegen nyelvi képzésben és lehetősége nyíljon a munkaerőpiaci szempontból releváns – így idegen nyelvi – készségek megszerzésére.

A program támogatja az idegen nyelvi készséggel nem vagy alacsony szintű készséggel rendelkező célcsoport számára szervezett képzések szintjétől a készséget magasabb szintre fejlesztő célzott felnőttképzési programok elindítását, amelyben a képzéseket idegen nyelvi képzés szervezésére engedéllyel rendelkező képző intézmények szolgáltathatják. A program során a munkaképes korú, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 7.§ (1) d-f) pontjában meghatározott köznevelési intézményekkel tanulói jogviszonyban álló, már nem tankötelezett fiatal felnőtt és legfeljebb középfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkező célcsoport számára az idegen nyelv(ek) alap- illetve középfokú használatára való ösztönzés is cél. Eredményként csökken az idegen nyelvi készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkezők szintje az állampolgárok körében.

 

G.I.N.O.P-6.1.3-17-2018-00006 projekt támogatási szerződését a linkre kattintva tekintheti meg.

 

Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Szakképzési És Felnőttképzési Hivatal INNOVATÍV KÉPZÉSTÁMOGATÓ KÖZPONT Oktatási Hivatal II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola SZSZB Megyei Iparkamara