Mátészalkai Szakképzési Centrum

Kapcsolódó oldalak

 

Facebook

Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve átfogó programot hirdet a hazai, 25 év alatti, szakképzett fiatalok foglalkoztatásának, a pályakezdők munkához jutásának és munkatapasztalat-szerzésének támogatására. A GINOP-5.2.4-16 program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok foglalkoztatásához kapcsolódóan, lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására, valamint szükség esetén az új munkahely tárgyi és infrastrukturális feltételeinek kialakítására is. A vállalkozások számára a pályázat célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítése. A program az Ifjúsági Garanciához kapcsolódó foglalkoztatási támogatások rendszerébe ágyazva valósul meg. A GINOP-5.2.5-16 Gyakornoki program – támogató szolgáltatások keretében pedig a szakképzési centrumok valósítják meg a támogatott gyakornoki foglalkoztatás ismertségének és a programba történő bekapcsolódás lehetőségének minél szélesebb körű elterjesztését. (forrás: www.gymszc.hu)

 

Tájékoztató anyag letöltése GINOP-5.2.4-16 – „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” programban való részvétel feltételeiről:

GINOP_524_16_tajekoztato_fiataloknak.pdf

 

Tájékoztató anyag letöltése GINOP-5.2.4-16 – „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” programban való részt vevő, gyakornokokat fogadó szervezetek számára:

GINOP_524_16_tajekoztato_fogado_szevezeteknek.pdf